Hvad er Åben Skole?

Åben Skole er en del af den seneste skolereform og er en central del af folkeskolen i dag. I den åbne skole tænkes samarbejde med forenings-, kultur- og erhvervslivet ind i den daglige undervisning. På den måde bliver undervisningen rettet mod det omkringliggende lokalsamfund. 

Den åbne skole skal bidrage til, at eleverne får en bedre forståelse af det omgivne samfund samt får en spændende, relevant og fagligt udfordrende skoledag. Åben Skole skal samtidig gerne være med til at spille en vigtig rolle i dannelsen af fællesskaber og styrke børnenes udvikling indenfor forskellige former for fritids- og idrætsinteresser.

Under Åben Skole Tilbud finder du alle de forløb, som du som lærer kan tilmelde dig og din klasse. De fleste tilbud er lokale forløb i Herning Kommune. Du skal selv rette henvendelse til den pågældende aktør, som er kontaktpersonen og aftale nærmere omkring tid og dato. Der er mulighed for at booke bustransport i forbindelse med jeres Åben Skole besøg, det kan du læse nærmere om under Muligheder for gratis bustransport.  

Er du frivillig i en forening, ansat i en virksomhed og vil du gerne lave et tilbud til en skole, så kontakt os. 

Kibæk Skole på besøg hos Danfloor i Kibæk

Kontaktinfo

Majken Skræddergaard
Kultur- og idrætsplaymaker 


mobil:60224922
Send e-mail til Majken

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Kontaktperson

Lone Thomassen
Erhvervsplaymaker 


mobil:22328299
Send e-mail til Lone

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.