Åben Skole Festival

Åben Skole Festival

Herning Kommune sætter hvert år fokus på den Åbne Skole med en Åben Skole Festival i starten af september måned. 

I løbet af festivalen vil forskellige aktører fra samfundet udbyde Åben Skole tilbud til kommunens folkeskoler, som herefter kan tilmelde sig tilbuddene. 

Formålet er at sætte fokus på Den Åbne Skole og de muligheder et samarbejde mellem en skole og eksterne aktører indeholder. Håbet er at så mange elever som muligt vil modtage undervisning i et eksternt læringsmiljø i løbet af festivalen. Alle forløb afholdes uafhængigt af hinanden.   

Næste Åben Skole Festival afvikles i september 2023. Kataloget samt nærmere info vil blive præsenteret her på siden senest i uge 31.

Luk alle
Åben alle

Tilmeld din klasse

1. Tilmeld din klasse

Du tilmelder din klasse ved at ringe eller sende en E-mail direkte til kontaktpersonen for det forløb du ønsker at booke. Husk at oplyse skole, hvor mange elever og lærere I kommer samt telefonnummer hvor i kan træffes. Sørg for at få en præcis aftale for dato, start- og slut tidspunkt for forløbet.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet og du kan derfor blive oplyst at forløbet er fuldt booket.

Vær venligst præcis i din booking af både forløb og bus. Det er når vi løbende skal lave ændringer i aftaler mellem aktør, skole og busselskab, at der kan opstå fejl. Det vil vi gerne undgå.

Vi har forståelse for at der kan opstå behov for ændringer. Hvis der gør det bedes I informere både udbyderen af forløbet og enten Kultur- og idrætsplaymaker eller Erhvervsplaymaker.

2.  Book evt. gratis bus

Hvis du ønsker gratis bus til forløbet bedes du gå ind på Playmaker platformen

Vær opmærksom på at du først skal søge om bussen EFTER du har en endelig aftale med udbyderen af forløbet. Når du udfylder formularen skal du skrive hvornår I skal hentes på skolen og hvornår I skal hentes ved aktøren (Altså IKKE start- og sluttidspunkt for selve forløbet.)

Hvis din klasse bliver forhindret i at deltage i forløbet på dagen, bedes du tage direkte kontakt til busselskabet for at aflyse bussen. Du bedes ligeledes orientere én fra Playmakerteamet.

OBS: Privatskoler kan IKKE søge gratis bustransport.

3. Ha' en dejlig dag

Når du ankommer hos eller tager imod aktøren på skolen er det vigtigt at du husker, at eleverne er dit ansvar under hele forløbet.

Vi er desværre blevet gjort opmærksomme på, at nogle aktører oplever at stå alene med ansvaret for eleverne i tiden for forløbet.

Vi anbefaler derfor, at du som lærer er særligt opmærksom på:

  • At eleverne er stille når aktøren fortæller
  • At eleverne opholder sig på de af aktøren anviste steder
  • At eleverne deltager aktivt i forløbet

På den måde kan vi sikre at både I lærere, eleverne og aktørerne får en god dag.

På forhånd tak!

Kontaktperson

Majken Skræddergaard
Kultur- og idrætsplaymaker 
mobil:60224922
Send e-mail til Majken

Kontaktperson

Lone Thomassen
Erhvervsplaymaker 
mobil:22328299
Send e-mail til Lone